top of page

Enkele van de vele leuke reacties op de door mij gesloten huwelijken

"Wat had u een ontzettend leuk praatje tijdens onze ceremonie. Heel knap dat u na één kennismakingsgesprek al zo'n persoonlijk iets ervan weet te maken. Daarbij was het ook heel leuk dat u via vrienden en families meer informatie had verzameld om te kunnen gebruiken. We denken met een grote glimlach op ons gezicht terug aan onze prachtige dag en genieten nog na van alles wat er gezegd is. Super bedankt dat u erbij wilde zijn en er iets moois en speciaals van heeft gemaakt. In de bijlage zit nog een prachtige foto"

“We willen u ook heel erg bedanken voor de mooie speech en het zo persoonlijk maken van de huwelijksvoltrekking. Het maakte het allemaal extra bijzonder voor ons en de ceremonie staat in ons geheugen gegrift. We hebben echt een onvergetelijke dag gehad! In de voorselectie van de foto’s hebben we er een aantal gevonden van de ceremonie, deze hebben we voor u in de bijlage gedaan.”

“Onze trouwdag is onvergetelijk! Mede door je leuke, zeer persoonlijke en humorvolle speech. We hebben genoten van de ceremonie en alle andere aanwezigen ook.”

“Beste Rudolf,
Wat heb je er een werk van gemaakt! De ceremonie was heel geslaagd en we waarderen je bijzondere en indrukwekkende inbreng.”

Wij hebben vreselijk genoten van de bruiloft en jouw onwijs leuke vrolijke
ceremonie. Wij hebben erg gelachen!!! 
Super bedankt. Nogmaals.

We hebben genoten van je speech. Soms dacht ik “Hoe weet Rudolf dat allemaal?”. Was heel verrassend en leuk. Dank je wel!

Beste Rudolf,
We hebben echt een prachtige dag gehad, mede door uw ceremonie! Dus hartelijk dank. Dank voor alles en wellicht ooit tot ziens.

bottom of page